Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sorunu şöle anlatayım. Yeni bi sistem topladım ve eski(baya) bilgisayarımın hddsi açıkta kaldı(Maxtor DiamondMax Plus 9 80gb ATA/133 HDD yazıyor üzerinde.) işte yeni topladıgım sistemde 500gblık bi harddisk var. ben şimdi eski maxtoru yeni sistemle birleştirsem sorun olur diye tahmin ediyorum. o yüzden hdd kutusu alayım diyorum. bunların türleri varmıdır? öle her aldıgım kutu her hddye uyarmı? hangi markaları önerirsiniz? fiyat aralıkları nelerdir? hangi özelliklere dikkat etmeliyim? gibi soruların cevabını bileniniz varsa paylaşırsanız şahane olur. eski hdd içinde kutarmam gereken veriler var. yalan olursa üzülürüm. o yüzden bi el atıverin be hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 3,5" 'lik ide+sata kutu sorcaksin. EXA'da epeyce uygundu fiyati everest'lerin. Gold denen %#£$@'larindan alma. Yazicioglu'nda bulursun bir cok yerde. Oyle dikkat edecegin birsey yok. Sadece hem ide hem sata olanindan al ki ilerde baska harddiskler icin de kullanabilesin. Bir de lazim degilse acik birakma kutuyu kullanirken. Elektrik anlik olarak gidip gelince kutu entegresindeki rom'lar ucuyor kolayca. Bir isine yaramiyor o vakitten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eyv çok saolasın. buldum hemen bişeler yarın gidip sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar