Afush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bu başlığı konu dışına mı,buraya mı yoksa çizgi dünyası na mı açsam bilemedim.Umarım taşınması lazım değildir,zahmet vermem=) Neyse, Ersin Karabulut'un aylar(yıllar da olabilir)öncesinden bi köşesinde hayal kurduğu,kendisinin holywood filmi tarzında paltolu bi şekilde anaokul öğretmeni gibi çizilmiş sevgilisine yaklaşıp "Şehre geri döndüm." falan dediği kızın da "ay sen öyle diyince çok tahrik oldum ben" tarzı bişiyler dediği bir bölüm var idi.O haftalık sandık içi'ni (tamamen yada sadece o bölüm) bi şekilde bulabilecek olan varsa süper olur. Bulamazsanız da canınız sağolsun napalım =) Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 uykusuza geçtikten sonraysa büyük ihtimal bende vardır, 2 3 sayı eksik gerisi tamamen var uykusuzun, tam sayı vermen lazım ama oturup arayamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Abi aynen, sayı var bende de ama şu an için oturup aramak çok zor geliyo :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ya aklında olan falan varsa diye demiştim ben.Boşverin o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 gecen yil ocak aylarindaydi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar