Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Estore.com.tr batıyor. Turkcell, Estore ortaklığını bitirdi. KVK tüm kazancına el koyuyor! kaynak weblebiden sonra estore.. daha başka hangi alışveriş siteleri batacak merak ediyorum. genpatech.com senelerdir ürün satmamasına rağmen batmadı, en çokta ona şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 media markt gibi yerlerin açılmasıyla internetten satış işi yavaş yavaş gerilemeye başladı gibi geliyor. bi de tabi kargo şirketlerinin ürünlere özen göstermemesi de etken. bi dolmuşa atlayıp görerek aldıgın ve hemen kullanmaya başladıgın ürün daha cazip geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 genpatech diye site mi varmış ilk kez duydum :p estore dandikti zaten en iyisi ve batmaması garanti olan, her ne kadar bazıları pek sevmese de hepsiburada olacak. 60 küsür siparişim var 2004'ten beri daha sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Hangi yarismaydi unuttum, gene ismini unuttugum salak kadin bi sarkici bu sitenin ismini es-to-re yazildigi gibi okuyodu. Saniyorum ki bu E-Store, e-mail gibi okunmasi lazim. O zamandan beri nefret ediyorum bi siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 estore bence leş biyerdi sevindim kapanmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yani kriz bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ne olursa olsun kapanması uzucu.bence aralarında en hızlı gonderımı yapan tek sıteydı.hepsıburada kapansın esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şimdiye kadar alışveriş yaptığım tek online site idi,üzüldüm aslında neyse hayırlısı olsun,başka yerlere bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bazı alışveriş siteleri gerçek stok yapıyorlar. Bazıları da 0 stok ile çalışıp sizden sipariş aldıktan sonra üreticisinden ürünü alıp size ulaştırıyor. 2. seçenektekiler kolay kolay iflas etmiyor ama hizmet kalitesi sürünüyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 eStore'dan alışveriş yaptığım yoktu ama M.E.K.'in oyunlarına gelmiş gibiler, çalışanlarına üzüldüm. Nese.. Hepsiburada'dan senelerdir alışveriş yapıyorum, bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım, başkalarıda yaşamaz inşallah.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar