Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Para ihtiyacı yüzünden en ufak sorunu dahi olmayan psp mi satıyorum. Yanında 4 gb kart + bir sürü kılıf vs var. İstediğiniz bir oyun varsada içine atıp yollarım. Yanında bir ekstra ekran koruyucu film daha var. Kutusu açıldığı an ekranına koruma takılmış ve resimde görülen kabın içinden çıkmamıştır. Ölü pixel ve ya en ufak bir çizik yok ekranda. Resimler biraz karanlık çıkmış. Fiyatı 320 ytl ama azcık pazarlık payı var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Çok iyiymiş, ben almayı düşünebilirim . Bir bakayım ben, çok teşekkürler ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 satıldı be annem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Uf, çok iyiydi ya bu ama, o fiyata bir daha nah bulurum ben, tam da toparlıyordum parayı be . Neyse canın sagolsun :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar