Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ne hava bu böyle yaa yağmur yağmur yağmur yeter yağma heryer göl oldu göl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bu da mı göl değil hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 offff:S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 e olsun yau, kış bu. ne kar ne yağmur vardı havada. yılbaşına bile günlük güneşlik giricez, yivranç bi şey yani aslında. kartopu oynamak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Overseer said: bu da mı göl değil hakim bey ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 <8( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 İzmir mi? Ya çıkamadım dışarı dün akşamdan beri hiç bitmeyen bi yağmur ya..Biraz dursun ptesi fln yine başlasın ya off cumartesim evde geçiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Asit yağmuru değil ki bu niye yağmurda eve tıkılıyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 çoraplarım islanırsa .. en nefret ettiğim şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 elleşmeyin yagsın,su lazım su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 +1 yağmurda ayagında converselerle yakalanmakta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ya tıkılıyorum çünkü çıkan olmuyo paçalar yere değebiliyo araba geçiyo üstünü ıslatıyo ayakkabı su alabliyo saçlar dağılıyo şemsiye taşımaktan nefret ediyorum.Yeterli sebebim var.Ama akşam bi içmeye bi bara fln gidebilirm çünkü evde bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar