MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 En sonunda bende Eclipse serverında başladım ((: Karakterin adı Hayati Nomax FrF e katilmayi bekliyoruz bakalım ((: Birde şu SS i çektim harika oldu, Sankim space expansion ((:bi tıklayı verin hepinize iyi oyunlar[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 abim bizde seni beklioz FrF de had çabuk çabuk ;)[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hai gel artık.Bende dün iki yabancı aldım frf ye.Daha doğrusu ben almadım mirallyler alacakta bana tell atıyolardı dün hep.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ohohoh sen de başladın swgye ben de haftaya başlıorum inşallah oyunda görüşürüz abi ssde fps 2 görünüo ekran kartın nedir we ramin kaç?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 08 Mayıs 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bence eclipse de başmasaydın orada atı alan üsküdarı geçmiş bir durumda yeni başlamak için ideal bir server değil tabi sana yardım edecek birileri varsa o başka ama gene de daha yeni serverları da deneyebilirsin (misal bizimki :) )[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya arkadaşlar burda, saolsunlar hepsi yardim ediyor[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar