Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 anaa hint bülbülü, çokgzel öter bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kanarya bu be : )) fife fancy diye geçer ırkı annesi babası birincilikleri var kuşlara merak saldım gittim aldım bunu bakalım şimdi dişi alıcam marta çifleştirip yaza bende yarışmalara giricem tabi derneğe üye olmam gerek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hint bülbülünün gagası turuncu olur bikere. ikk ikk diye ses cıkarırlar cok severim kendisini :) cok sevimliymiş zeki. Bacağında ki ne zekinin bandaj fln mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kanaryaları alıcaksanız eğer bilezikli olmasına dikat edin orda numaralar vardır üç çeşit dernek numarası üretici numarası ve üretim yılı yazar bir nevi karne diyelim köpekler ve kediler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 marka diyolar kuscular ona kısaca. Yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ahahah uyanır uyanmaz fail olmuşum, eve hint bülbülünün gagası turuncu olur, kendime laflar hazırladım sdf. ama kuş yine de şogüzel aueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Llama said: kanarya bu be : )) fife fancy diye geçer ırkı annesi babası birincilikleri var kuşlara merak saldım gittim aldım bunu bakalım şimdi dişi alıcam marta çifleştirip yaza bende yarışmalara giricem tabi derneğe üye olmam gerek : ) bak bak baaaak hayvan üzerinden prim haaa sdfg hayırlı ola pek tatlıymış kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Takla atıyo mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 takla yok yem yok!!! takla yok yem yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 güvercinmi bu takla atsın fdsgfdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Serkan o bülbülün yanına eş aldıktan sonra balkona çıkarsan dikkat et.Biz duvara asmıştık bi gün kafesin altı bi düştü,kuşlar da o gidiş,bi dahada almadık zaten,ama çok tatlılardı ya,evdeki sessizliği bozan en güzel şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 salma yapıcam zati tanıdık marangoz bulmaya çalışıyorum şimdi yaz kış orda kalıcaklar altı düşme olayıda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 arkada meşhur ağlayan çocuk resmi var takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 o benim be ne meşür olma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ahah abi şu sandım valla kusura bakma fail :( http://img90.imageshack.us/img90/7024/orjinalboyutlanmrnekli1gy3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ahaha buyse ahahah, andırıyor ama sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 anaa ne tombul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oha ağlayan çocuk diil miydi o :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim o benim benden esinlenilmiş zati o cocuk fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ohahahaha bu kadar benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ağız kapalı olsa olcakmış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ÇİKO LAN O ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 adını niye zeki koyuyosun bilader ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bence de Rıfkı daha güzel bi isim olurdu :D Bu arada aynı çikosun llama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar