mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Oyundan bir sure uzak kaldik.Takip edemedik .Bear mount almak istiyorum.Repu ile yada Daily le alinir dediler.nasil alinir bu mount?Dailyler nerdedir?Baslama leveli kactir?Repu ile alinan icin nereye Repu kasmak lazimdir? repu kasmak icin ne yapilmalidir?bilen arkadaslar bir bilgi verirse memmun oluruz.simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 brown bear olanı dalaranda vendorda 600g du sanırım. white polar bear uzuuun bi chain q sonrasında yapacagın dailylerden şansa düşüyor. black war bear tüm düşman liderlerini kestiğinde mailine geliyor. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yaptığım ilk daily de cantanın içinden cıkmıstı white polar bear. cok şaşırmıştım gerçi şansını bilmiyorum ama cok düşük deildir herhalde ortalıkta çokça mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Black bear bayagi kolay sayilir artik, her gece millet paso raid duzenliyor sehirlere, girer alirsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar