faki Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bildiginiz nightsister lance; defense vs. dizzy 25 polearm damage 25 health disease + poison vuruyor, benim tahminim skill verdigi için baya bi edecek. bana kaça satmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. ha bide krayt pearl ne kadar ediyor ? bu aralar tek başıma kesiyom bunlarıda loot bi ton oldu elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 krayt pearlleri walla bi jedi ya göstert önce ondan özellikleri alıp bunu trade foumuna post et. genelde ben tanesini 5 milyona satıodum. o sayede 35 mil. war zaten lol[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bende diyodum bunun üzerinde neden bişe yazmıyor :) nese lance ne kadar eder acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cash Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 damagelarını yazmamışsınki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eğer dotlar kuvvetli değilse para etmez..modlar da bişey ifade etmiyor zira standart lance demişsin..[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 pearl statlarına göre 3-10m arası eder. genelde 4-5 satılıyor uncheched olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 pearl, 156 - 1.18 - 2 3m e sattım. lance ise: skill mods: Defense Vs. Dizzy 25 Polearm damage 25 armor piercing :none damage: kinetic min: 10 max: 239 wound: 13.0% damage over time: type: disease and poison attribute health[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 lance demin biri 5 m verdi, sonra vazgeçti. iki kişi 2 m teklif etti vermedim, galiba 3-4m e gidecek.[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 strenght i kacki dot un onuda bi solesen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 disease str 40, poison str de 220 küsür birşey.[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 krayt pearl satanlar bana özel msg atabilirler. ilgilenilir. Alperen "Dark Jedi Master" [4-4-4-4] app çalışmıyor bi çalıssa bitek o kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 abi naptın sen öyle ya ne zaman bitirdin helal yani[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ubese 69 kınetıc korumam vardı jedım masterım bı swıng yaptı havada 1336 gordum baskada bısı gormedım. tree yı bıtırmekle kalmayıp o gun benıde bıtırdı acaıp sogudum olaydan ehehehehe. valla bı kez daha bravo derım bı de sanırım daha fazla vuracaktıda benım canım 600 oldugu ıcın daha fazlasını alamadım. lol tekrar hayırlı olsun bab.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu arada arkdaşlar tekrar belirtmek isterimki alperen ben değilim alperen benim abim.Belki bilmeyenler vardır yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek isterim. [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 09 Mayıs 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar