pch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Evet patiler son zamanlarda çıkan oyunların çoğunu oynamadım(l4d,cod,pop:ghost of the past,gta4,fallout 3,deadspace,crysis:warhead,farcry 2, bioshock,tf2 falan da oynamadim) Zamanım kısıtlı oldugu için hepsini oynayamayacağımda..Bana 2-3 oyun secinde agalar kısıtlı zamanımı onlara ayırayım, hangisinden baslayayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 cod/bioshock elzem o listede //cod4: modern warfare i diyorum ama. en son çıkanı oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bioshock oncelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bioshock > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 dead space, cod 4,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 cod4-5 ikiside 6şar saat falan sürüyor. multi modları özellikle cod4'ün oynadığım en güzel multiler diyebilirim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bioshock oynanmali evet. ama dead space cod 4-5 de oynanmali. farcry 2 de oynanmali. gta4 cok uzun surer. fallout 3 de oynanmaya deger.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar