Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Arkadaşlar geçende konuda da belirttim. %99 ihtimalle Ekran kartımın (Palit 7900GS) Ramleri yanmış galiba, oyun oynayamıyorum şuan. Kartımı Gold pc den 29.12.2006 Tarihinde almıştım. Şimdi ben şuan yada 1hafta sonra garantiye verebilirmiyim kartımı. Garanti süresinden emin değilim ama 2 yıl olması lazım. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar varmı? 327ytl vermişim zamanında, şimdi değerinde bir kart verseler yaşarım yani=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bilmem ki elektrik dalgalanmasından falan olduysa vermiyolar ama üretim hatası falan diyosan denemeye değer. ne kadar iyi işliyo olay görmüş oluruz bizim için dene en azından =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Şuan başka yerdeyim. okul selimpaşada kartta orada. Kartı anca haftaya alıp gelebilirim. Yani %100 garanti kapsamına girerse yarın gidip tekrar geri gelecem ona göre=P Ama üretim hatası olduğunu sanmıyorum, sorunlarım son 1 aydır var ama hayırlısı belki orada çalışan yada bu işlerin nasıl çalıştığını bilen bir arkadaş vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ithalatci firmaya yonlendirecekler. onlara verip islemi onlarin yapmasini da saglayabilirsin, direkt ithalatci firmaya da gidebilirsin. fakat ama lakin, ekran kartinin yandigina nasil karar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Daha önce Burada belirtmiştim sorunumu. Tam olarak emin değilim yine yandığına ama ortada bir sorun var yani Edit: "Garanti kapsamındaki ürünlerde, bir yıl şirketimiz tarafından, bir yıldan sonraki garantiler distribütör firma tarafından verilmektedir." Maddelerden biri bu. Distibütör firma Armada. Armadayla daha önce garanti işi olmuş arkadaşlar varmı beki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Garanti suren fatura tarihinden itibaren 2 sene. Ekran karti ustunde farki bios, unofficial driver ve o.c. oldugu anlasilirsa kart garanti kapsami disinda kalir. Makineyi psu ve anakart dahil olmak uzere aldiysan ve bu parcalarda garanti kapsami icerisindeyse vendor ithalatcidan bagimsiz olarak garanti kapsamina sokmak durumunda. Yok problemler direk kart ustundense yetkili servise gidicek ithalatci araciligiyla. Yinede voltajla ilgili bi hadise olsa dahi bu problemler regulatorlerin isi, birde ztn teshisi ben koymustum galiba hatirladigim kadariyla, problem kartin sucu bariz. muhtemelen muadili kartla degismesiyle sonuclanacak. yani insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 armada fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 süresi içinde değiştirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bakalım anca cuma getirebilicem. Önce goldta sonra armada da deneyecem. ama ondan önce ekran kartı alıcam yinede. Eğer değerinde birşey verirlerse onuda okuturuz artık=P Teşekkür ederim tüm paticanlara=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar