Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelincik . // Düşünsatır #4

Taenaron

Öne çıkan mesajlar

"Git ." diyorum . Şaşkınca bana bakıyor . Teni hala bana degiyor, bense gitmesini istiyorum .

"Git ." diyorum tekrar . Sanırım artık kızmaya başlıyor . Kalkıp bir kaç parça giysisini alıp çıkıyor, bense öylece yatıyorum . Bir kaç saatlik eglencenin hatırasıyla bırakıyor beni, kapıdan çıkmadan önce "Benden gerçekten hoşlandıgını sanmıştım !" diyor . "Benim için bir gelincikten farkın yok !" diyorum, hıçkırarak kapıyı çarpıyor .

**

Gelincikleri severim, sırtlarını okşamak hoştur . Ama hiç bir gelincigi becermedim .

Bir gelincigi becermek için bir sebep göremiyorum .

Öte yandan, hiç bir gelincigin hıçkırarak agladıgını görmedim de . İnsanların aşk adını verdikleri bir bardak hormonu neden bu kadar büyüttügünü anlamıyorum .

Hiç hıçkıran bir gelincik görmedim .

İnsanlar aglıyor, ayrılıyor, bütün hayatlarını, düzenlerini bile bozuyor, kendisini öldüren insanlar gördüm .

Başka biri yüzünden giyotin altına atlayan bir gelincik tanımadım hiç . Tezatların hoşlugundan olsa gerek, ergence krizlere giren gelinciklere sahibim .

**

Gerçekten, hormonsal faaliyetlerini emrine çekememek aptalca .

Hiç aşık olmadım .

Aşk bir hormonsal olaysa, insan kendine bir gelincik için yalan söylüyor demektir .

Amatör bir boşgezer olarak, kendimi geliştirmek için çok fırsatım oldu . Onca yıl içinde, bütün gelincikler bana aynı görünüyor .

Tavırları, nefesleri aynı .

Onları anlamıyorum .
Hepsi onlara "aşık" oldugumu sanıyor, ben duruyorum, onlar yürümeye devam ediyor .

Evcil bir gelincigi kontrol etmek çok kolay .

Yine de bir gelincigi becermek için bir sebep göremiyorum .

Sıkıldım .

Artık daha fazla gelincik görmek istemiyorum

//Bir Öglen Molasında - Dogukan PİYALE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...