mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Herkese selamlar. ben oyunu bıraktıgım icin accountumu satıyorum. İcinde ne warsa gitsin artık cok kowalamıcagım teker teker. 80 Undead Male Rogue Nick : Cryss Server : Stormscale Proffesions : Inscription 430 / Jewelcraft 410 Epic Flying mount (Black war bear da war-northrend de ucma da acık) 100g naxx 10/25 we heroicden itemlerde war. (t7.5 glove da dahil) armory 70 Tauren Male Druid Nick : Gwaàr Server : Stormscale Proffesions : 352 LW / 375 Skining Fly form 100g armory 70 Dwarf Male Hunter Nick : Oromé Server : Maghteridon Proffesions : none Fly mount normal 100g armory Takas düsünmüyorum. gizli soru sifre werilecek. 500 ytl... NOT : Lütfen ciddi alıcak arkadaslar ilgilensin. istanbulda elden satıs yapıcam. iletişim: Tel : 0536 844 86 90 MSN : [email protected] Not: öm yerine direk olarak msn ve telden ulaşırsanız daha ii olur çunku bi arkım için açtım başlığı. kesinlikle guvenebilirsiniz ztn gerekli herşeyi sağlayacaktır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 wow patladımı herkes satıo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ap tha tap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ölene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar