Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ödevimi yapamadım gugıl kesildi örtmenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ahhahahaha bak bu geçerli bir mazeret olabilir yakın bi gelecekte. =) "aa googlelar gitmiş" cümlesini de eklemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dasaa diğer yazılımlar dediğin gadgetları galiba. profiler'i yükledim de momo için direksiyonu yumuşatma gibi bir seçenek yok sanırsam aradım ama bulamadım anca sensivityi fln yükseltebiliyoruz. bide bu force feedbacki gridte nası aktive etcez bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 tüm bağlantıları adatörleri bağlı mı? programı kurduktan sonra bilgisayar açılınca tam tur sol TAK! tam tur sağ TAK! ortada dur! şeklinde çalışıyor olması lazım. sonra programı aç, options>global device setting'den spring settings'e gel. center spring strength'i biraz azalt. overall effecti biraz kıs. orada FF'yi aç. bi de degrees of rotation'a bak kaç dereceymiş. onu ayarla kafana göre. grid ff'destekliyor. oyunu profiler üzerinden aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 anlayamadım sorunu hala dediğin yerde ff açık oyun içinde de açık ama hala çalışmıyor direksiyonun test menüsünden baktım çalışıyor ama ff oyunla ilgili bi problem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ufak bir bilgi: oyunu ba$inda alet senkronizasyon yaparken tutma, sol tur sag tur yapip ortada duracak elleme. Ellersen kalibre edemiyor. Bir de ileride sorun cikarabilir. herneyse senin sorunun oyundan dolayi olabilir. Ya da yazilimda ff always on gibi bir buton warsa onu da tikleyip dene. logiteche destek veren oyunlarin ba$inda nfs serisi geliyor son oyunu bir kur dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 nfs drift hariç tad vermiyor cmr dirt dene sen :D deli gibi oyna hatta sabah akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 domestik lemans yarışı da olur. parti ver böle arkadaş topla falan. darmaduman et direksiyonu :P birileri güya ayarlıyodu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sorumu çözdüm gridi v1.2 yapmadan malesef ff yi çalıştıramıyoruz oyunda. daha doğrusu yapılıyorda v1.2 yi yüklemek çok daha kolay :) bu arada gtr'ın en son çıkanı gtr evo demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dasaaa said: nfs drift hariç tad vermiyor cmr dirt dene sen :D deli gibi oyna hatta sabah akşam cmr dirt imba, ama g25 lik simulasyon sen de biliyorsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben le'mans bitiremediydim gridde direksiyonla ya, yapabilen var mı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 24dakkalığını bitirdim daha yeni bu arada benim direksiyon kendi kendine yumuşadı artık tek elle daha rahat çeviriom direksiyonu enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mr_Hand said: domestik lemans yarışı da olur. parti ver böle arkadaş topla falan. darmaduman et direksiyonu :P birileri güya ayarlıyodu ama... bilgisayarı yenilemedim ki.. yenilesem oyuna, filme, downloada dalıcam master yalan olacak diye ilk dönem sonuna kadar almayı düşünmüyorum. bırak bilgisayarı external almadım film indirip izlemeyim diye.. gerçi ttüm bunlara rağmen az çalıştığım düşünülürse yenileme durumunda hayatımı kapatacağım aşikar.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 senko nasıl gidiyo momo :) , bende bi kaç güne bi tane almayı planlıyorum, g25i alma ihtimalim yok malesef zaten momo daha sempatik geldi bana daha bi arcade duruyo. momoyu kesin alma diyecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 süfer gidio walla şimdi 15tatil olduğu için değirmendereye geri döndüm de, izmirde aleti aldığımdan beri araba yarışından başka bişi oynamadıydım. test drive, toca, grid, gtr evo deli gibi oynadım hepsini. :) aleti kesin alma diyecek çıkmaz bence. g25 alamıyorsan sende 2. en güzel alet bu piyasada. (logitecth ps3 içinde bi tane çıkarmış ama teknoloji aynı sanırsam momo ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 valla kaptım geldim ağırmış baya, kuruyom şu an heyecanla. elimde hiç araba yarışı omadığı için ve downloadın bitmesini beklicek kadar sabırlı olmadığım için gittim bide yıllar sonra köprüden oyun satın aldım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hayırlı olsun bakalım. setupları paylaşırız artık senle de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 momoda da mı var lam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 setup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 g25teki setup nasıl bilmiyorum da ben setup derken dönme açılarını pedal - direksiyon hassasiyetlerini ff yi fln kastettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ulen ben de bişey sandım dgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 g25 teki setup nasıl? merak ettim, oturup yeniden mi kodluonuz cihazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yok olm bende, setup falan var sandım ööle bi muhabbet geçti ki... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar