Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şimdi bir direksiyon alsam

senko

Öne çıkan mesajlar

tüm bağlantıları adatörleri bağlı mı?
programı kurduktan sonra bilgisayar açılınca
tam tur sol TAK! tam tur sağ TAK! ortada dur!
şeklinde çalışıyor olması lazım.

sonra programı aç, options>global device setting'den spring settings'e gel. center spring strength'i biraz azalt. overall effecti biraz kıs. orada FF'yi aç. bi de degrees of rotation'a bak kaç dereceymiş. onu ayarla kafana göre.

grid ff'destekliyor. oyunu profiler üzerinden aç
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bir bilgi: oyunu ba$inda alet senkronizasyon yaparken tutma, sol tur sag tur yapip ortada duracak elleme. Ellersen kalibre edemiyor. Bir de ileride sorun cikarabilir.

herneyse senin sorunun oyundan dolayi olabilir. Ya da yazilimda ff always on gibi bir buton warsa onu da tikleyip dene. logiteche destek veren oyunlarin ba$inda nfs serisi geliyor son oyunu bir kur dene derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
domestik lemans yarışı da olur. parti ver böle arkadaş topla falan. darmaduman et direksiyonu :P birileri güya ayarlıyodu ama...

bilgisayarı yenilemedim ki.. yenilesem oyuna, filme, downloada dalıcam master yalan olacak diye ilk dönem sonuna kadar almayı düşünmüyorum. bırak bilgisayarı external almadım film indirip izlemeyim diye..

gerçi ttüm bunlara rağmen az çalıştığım düşünülürse yenileme durumunda hayatımı kapatacağım aşikar.. =(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
süfer gidio walla
şimdi 15tatil olduğu için değirmendereye geri döndüm de, izmirde aleti aldığımdan beri araba yarışından başka bişi oynamadıydım.
test drive, toca, grid, gtr evo deli gibi oynadım hepsini. :)

aleti kesin alma diyecek çıkmaz bence. g25 alamıyorsan sende 2. en güzel alet bu piyasada. (logitecth ps3 içinde bi tane çıkarmış ama teknoloji aynı sanırsam momo ile)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...