Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prof. Dr. Tolga Yarman Einstein'ın Teorisini Çürüttü

PederRamirez

Öne çıkan mesajlar

PederRamirez said:
illaki encode,decode edeceksiniz :) , görüyoruzki teorik fizik her zaman daha basit , zor olan deneysel kısım ve mühendislik.

işte o deneysel kısımı geçtim. teorisini bile düzgün okuyamadım bu adamın. Resmen bu adam ne yapmak istedi, manyak mı gibi düşünceler içinde buldum kendimi. Tek bir birey olarak Prof. dr. tolga yarman'ı protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
teorik olarak zaman içinde değişen herşey (misal hareket etme) ve bu değişikliği ölçülebilen herşey bilgi iletebilir. illa için de kodlanmış bir şifre barındırması gerekmiyor

Ah be Ardethcigim, hayat sadece bilgiyi iletmek ile çözülseydi o zaman hayatımız çok basit olurdu hayat ne güzel olurdu...

Ama öyle değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:
Ardeth said:
teorik olarak zaman içinde değişen herşey (misal hareket etme) ve bu değişikliği ölçülebilen herşey bilgi iletebilir. illa için de kodlanmış bir şifre barındırması gerekmiyor

Ah be Ardethcigim, hayat sadece bilgiyi iletmek ile çözülseydi o zaman hayatımız çok basit olurdu hayat ne güzel olurdu...

Ama öyle değil :)

ben sadece bilgi teorisinin oldukça bilindik bir gerçeğini yazdım hayatı çözmedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...