Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Lol hehe :) Bilim dünyası böyle hocam, maalesef terimler önemli. Edit: Durumdan duruma göre değişiyor o, koca ADSL hattın telefonu üzerinden iletim yaparken sadece 1 tane atabiliyor aynı anda desem :) Buna rağmen hayvani hızlara ulaşmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 teorik olarak zaman içinde değişen herşey (misal hareket etme) ve bu değişikliği ölçülebilen herşey bilgi iletebilir. illa için de kodlanmış bir şifre barındırması gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 illaki encode,decode edeceksiniz :) , görüyoruzki teorik fizik her zaman daha basit , zor olan deneysel kısım ve mühendislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 PederRamirez said: illaki encode,decode edeceksiniz :) , görüyoruzki teorik fizik her zaman daha basit , zor olan deneysel kısım ve mühendislik. işte o deneysel kısımı geçtim. teorisini bile düzgün okuyamadım bu adamın. Resmen bu adam ne yapmak istedi, manyak mı gibi düşünceler içinde buldum kendimi. Tek bir birey olarak Prof. dr. tolga yarman'ı protesto ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 in manyetik vi trast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Ardeth said: teorik olarak zaman içinde değişen herşey (misal hareket etme) ve bu değişikliği ölçülebilen herşey bilgi iletebilir. illa için de kodlanmış bir şifre barındırması gerekmiyor Ah be Ardethcigim, hayat sadece bilgiyi iletmek ile çözülseydi o zaman hayatımız çok basit olurdu hayat ne güzel olurdu... Ama öyle değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 uzayda canlı varsa temas kurmak için ardeth in yöntemini izlemek lazım ama, ki bu senin benim hayatımdan daha önemli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Sly-One said: uzayda canlı varsa burası çok önemli bütün dini inançlar çökecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 hangi dini inanç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 patiyi neden sevdiğimi bu topicte bir daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Sly-One said: hangi dini inanç? misal müslümanlık. cin ve insandan başka bir varlık görünürse hayvan mı diyeceğiz onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kaç cin gördük ki hehe ben kısaca canlı derim, illa isim takacaksak da dünyadaki bütün canlıların sınıflandırılması sisteminde bir yere oturacağına eminim o canlıların da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Venator said: Ardeth said: teorik olarak zaman içinde değişen herşey (misal hareket etme) ve bu değişikliği ölçülebilen herşey bilgi iletebilir. illa için de kodlanmış bir şifre barındırması gerekmiyor Ah be Ardethcigim, hayat sadece bilgiyi iletmek ile çözülseydi o zaman hayatımız çok basit olurdu hayat ne güzel olurdu... Ama öyle değil :) ben sadece bilgi teorisinin oldukça bilindik bir gerçeğini yazdım hayatı çözmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar