Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 orc lorda yaptığım esprilerin hiçbir zaman senin yaptığın tarzda bu tarz aptal cinsellik esprileriyle alakası yoktur. Hiçbir zaman orc lorda baliklari ile ilgili cinsel birşey içeren bir laf etmedim. Dolayisiyla senden de bana etmemeni bekliyorum. Ama sen insanlara takılmayı onların anüsleri ve çevredeki cisimler ile ilgili fantaziler kurmak olarak görüyorsan; Lütfen bana takılma.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Adam foruma mesaj atarken off sımdı nasıl oturtacam dıyor telden. Ne cınsellıgı arkadasım sen ın aklın fıkrın burada ustune oturursan ne olur batar batmanın cınsellıkle ne ılgısı var?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Tmm tharkas yeter. ateşkes.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Tharkasla biz çok iyi dostuzdur normalde. Burda sinir bozukluğundan dolayı oluşan sert bir atışma oldu ben kendi adima tharkastan ve sizden özür diliyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 estel şimdi sen bozacaksın ;) hmm bilemiyorum valla hayvanları ben almasam başkası alacak... düşündümde balıklarımı yaşatıp birine verince onun ona nasıl bakacağını düşünmem lazım yani kötüde davranabilir.. :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar