Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 3 aydır parkta bulduğum bir bukalemunu besliyordum ismi Kamil, neyse bu kamili sepete koydum orda sopa, yeşillik falan filan takılıyordu hayvan, dün gece bir baktım üstü simsiyah, gözleri içine kaçmış ve simsiyah, ölmüş kamil. neden öldüğünüde bilmiyorum ama cam acık deildi ve sigara dumanı boldu odada ondan ölmüşde olabilir emin değilim, açıklıyabilen varsa açıklasın yoksa da bukalemun besleyen bir kaç arkadaş nasıl yaptığını açıklayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ben de aynen buldugum bi bukalemunu beslemeye kalktım 1 hafta sonra hiç iyi gözükmedi gözüme. Gittim kırlara saldım. Keşke öyle yapsaymışsın. Başın saolsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bukelemun büyük yer ister küçük yer değil ve içine talaş atıcaktın sonrada kurumuş odun parçaları bukelemun yeşillik yemez ya özel yemi var tabi ona alıştırmak zordur.. yada böcek bulucaktın bol bol yediricektin.. neyse artık başka hayvanda dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ben. ama bug lı benimki sanırım. tek aldığı renkler açık kahverengi,kırmızı ve mor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eheahe seninki yine kırmızı mor fln oluyormuş benimki paso asker takılıyordu, yeşil, asker kamuflajı, koyu yeşil, çok açık yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar