Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roaccutane

-Dark_Angel-

Öne çıkan mesajlar

5 ay kullandım bende, inanılmaz dudagın kuruyor, zombi gibi geziyosun ama surat, sırt falan tamamen düz oluyo.
sinir sorunu bendede oldu hassaslaşıyosun, kalıcı etki bırakıyo sinir problemi tabi kişiden kişiye değişir.
alkol aldım bende sorun cıkarmadı.
ha bide bidaha cıkmıcak diye bi garanti yok gayet cıkıyo bende tek tük bile olsa, askere giderken kullanmak en güzeli aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
unac said:
-Dark_Angel- said:
17 yaşındayım ve babadan gelen ciddi bi sivilce sorunum var.Yüzümde fazla yok neyseki ama sırtım,belim ve kalçam berbat durumda.En son doktora gittigimde roaccuttane önermişti ama ben ilaçlardan tiskinen biri olarak böyle ağır sayılabilicek bi ilaca hiç kalkışmamıştım.Ama pek bi çare yok sanırım çünkü çok sağlam sivilcelerim var ve bunlar tarla gibi iz bırakıcak babamdan biliyorum.Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini duymak isterim.Eskiden doktorlar pek tavsiye etmiyorumuş vs ama şimdi kutu kutu herkes kullanıyor.Dudak kurulugu vs yapıyormuş.Bide benim sınıfta aşık olduğum bi kız ve onunla ilgili çalışmalarım var =P.Bununla ilgili etkilerinden korkuyorum en çok açıkçası xD

8 ay kullandım.

zararları

aşırı dudak kuruması
fazla sinirlenme

önlemler;

dudak kuruması için geceleri yatmadan bi şişe kremi dudağa boca etmek, gündüz vaktide lipstck ile takviyeler yapmak durmadan.

sinir için ise mutlaka bir sinirlere iyi gelen ilaç almanı öneririm doktor kontrolünde. yani bitkisel falan.

yillarca kullandim sinir minir yapmadi, depresyona da sokmadi. bence siz depresyona girip sinirlenmek icin bahane aramissiniz, veya tam o cagda gerceklesmis :o

depresyon değil zaten dediğim ya. Sinirlerimi vıcık vıcık etti ama. Hatta bu konuda bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum bile. Kendimde bu sorunu görünce araştırtım o şekilde öğrendim.
İnsan ilk başta bu ilaca başlarken sanki kanser ilacı kullanırmışcasına üzülüyor, stres oluyor. Ama inanın büyüttükleri kadar birşey yok. Ben bu ilacı kullanmasaydım sivilcelerin geçeceği yoktu gerçekten. 8 ay kullandım. şimdi mis. Ben tavsiye ederim. Sadece dudak kuruması sorun o da değer yani di mi.
sevgiler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...