cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 efem driverını yüklememe rağmen bilgisayarımdaki bi sorundan dolayı mp3çaları taktığımda pc algılamıyo bi türlü..laptopta ya da başka pclerde gayet normal çalışıyo..pcye bağladığımda şarj da oluyo ama gel gör ki pc görmüyo aleti şu teknoloji özürlü kula anlaşılır dille olası sebepleri diyiverin bakalım:) nedendir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 himm usb 1.1 mi acaba taktigin slot? ama bunda da gorur tanir sever.. belki driver i i$letim sistemine uymuyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim ki çogu zaman kitleniyor filan.KANSER.kendi haline bıraktım.=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 aynı sorun bende de var ama ben onu şöyle çözdüm. sanırım creative marka mp3 calarların aktarma sırasında şarjlarının full olması gerekiyor. aksi takdirde ya pc görmüyor ya da aktarım fal oluyor. uzun süredir sorun yaşamıyorum bunu gördükten sonra.. askere gitmeden onceki son postumda bu olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yani şarjı fulliyim diosun.. bide ööle deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Zor bir tarafı yok arkadaşlar. SP2 veya üstü olan bir bilgisayardan mp3 çaların firmware güncellemesini yapıyorsunuz, bundan sonra tanınma sorunu yaşamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar