DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 1.1 patchinden sonra grafiksel anlamda sıkıntı yaşayan var mı? Herşeyi full detay açmama rağmen etrafımdaki ve yakınımdaki moblar, eşyalar, hatta karakterimin texture u dümdüz, detaysız oluyor. SS de koyayım daha güzel anlaşılsın: Edit: resim çok küçük olmuş. Linkini koyuyorum: http://img339.imageshack.us/my.php?image=devo021zn7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bende genelde alt tab yaptıktan sonra oluyor.ama sonra girip çıkınca düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Yok oyunun genelinde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Genel olarak böyle bir sorun yok , forumlarına bir göz atsaydın. Eğer genel bir sorun ise illaki başkalarında da olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 aynı sorun bendede dün gece bastiona girdiğimde oldu,zone değişiminden önce normaldi herşey zone değiştim anda heryer dümdüzdü. restart attım ve gene eski halini aldı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar