Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 türkiye dışında uluslararası alanda wow karakteri alım-satımı yapılan bir site bulunuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ebay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ebay da yasak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 çook uzun zaman önce vardı tabi baya oldu girmeyeli oraya dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 eğer satın alacaksan alma, zira türkiye'de çook daha ucuza bulabilirsin, zamanında t6 setli warriorlar falan 400 milyona gitmişti ki o zaman herkes bt yapamıyordu, yurtdışında 400-500€'ya satıyorlar o gibi charları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Alıcaksan alma otur kas. kasması daha zevkli oluyo valla bak. bayrama girerken başladım Magtheridon'da gayet de casual kastım bilen biliyor. Level 40'ından güzel mi güzel bir Tauren Shaman'ım oldu. Ha ille de alcam diyorsan da Türkiyeden al derim diğerleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 arkadas satmaya calısıyo bence almaya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 private forumlar var. ben mesela şuan hatırlayamasamda italyan bir foruma ilan veriyordum.peynir ekmek gibi gidiyordu tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar