Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya ben o turnuva hakkında yazdım acıklama ama bıdaha yazıyım :) 5 mıyon katılım ucreti var [email protected] a mail atıp adınızı soyadınızı ve tel numaranızı gonderıyorsunuz son kayıt dun du ama belkı alırlar hala mail atın sız gene saat 11 de baslıcak hiltonun karsısındakı iyte binasında olacak trade yapmak ve oynamak isteyen arkadaslar, ozellıkle raptor :) ege kampuse gelebilirseniz yada bornova da fln uygun bır zaman bulusursak hem magic oynar hem trade yaparız yeterkı katılım olsun :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Benim arkadaslar katılıcak..ben seyretmeye gidicem deckler tamam degıl tamam oluncada banned olacak.. yeni deste yapmak ıcın'de zaman yok bidakine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 olath geldiğinde goruselım yani mutlaka toplantı da olucakmısın bılmıyorum da cumartesı gorusuruz yenı deste nesı zor ya :) biz arkla oturduk sımdı deck yaptık :) bence katıl :) arkadasların ne oynuyo? ne renk ne destesi :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Benım arkadaslar katılcak gelıcem seyretmeye bulusuruz orada..arkadasın ball L yide getirsin hem orada hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 adın ne olm bu arada nasıl anlıcam ben sen oldugunu adama bak :P bu arada 8 dolara az dedi hayvanat ınsan okuz olmasın ıste :) siz yine konusursunuz orada olmazsa[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 e ozaman almam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sen yaz o nekadar istiyormus.. Bulurum ben seni dantesss diye bi bagırırım olay biter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yada arkadasın yakasına ball lightning assın bak bu daha guzel.. : ) bu arada 8'e az dıyorsa kac ıstıyor cok merak ettim..nette en pahali yerde bile 9.5 dolar..ki ben 5 dolara aldım 1 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 vallah bilmiyom :) bu arada turnuva da geldin mi ne oldu kimdin :P[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 gelmedım katılım oldumu sen naptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 13 kişi vardı turnuvada, 7. oldum :-)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben gelseymısım 1. olurmusum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu arada msn yada ıcq falan varsa verde ordan konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar