Pluton Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hayatımda ilk kez bu html taglarini kullanıyorum resim üzerinde ama koordinatları hala bulabilmiş değilim =) ( 2 saat oldu ) Bunun kolay bi çaresi yok mudur ? border veriyorum yemiyo ee deneye deneye nereye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 coords rect ile kullanirsan sol, ust, sag, alt. circ ile kullaniran x, y, r. pixel olcu birimi, buyulu bir durumu yok. dreamweaver yanlis hatirlamiyorsam bunu yapmak icin bir editor'e sahip. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Dreamweaer'da o özelliği bulamadım fireworkde veriyo koordinatları ama neresi neresi bulamadım =) W: 76 H: 14 X: 21 Y: 32 coord="0,0,0,0" derkene nasıl yazmamız lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Verdigin koordinatlardan anladigim kadariyla kafan karismis, width, height onemsiz cunku, en iyisi dreamweaver kullan, image'i koyduktan sonra imaja tiklayinca toolbar'da, cursor'un yaninda ki sekiller ile yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 includeleri kaldırınca DW ile kolayca hallettim ya sağolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 meh ya da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dominic said: meh ya da, uheuhe çok sağol dominic. 14 saattir çalışıyorumda kafa kalmadı. includeleri desteklese artık DW'de kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar