capul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 En konforlusu pedallı musluk...deneyen bilir rahatlığını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: sensör yüksek ihtimalle bozuk olacağından tekmelerdim sabunluğu. sonra musluk problem çıkartırsa onu da tekmelerdim. hızımı alamaz kapıyı da tekmeyle açardım. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 eisenheim said: elimi yıkamadan çıkardım.. of çok pisim evet abi nedir yani. zaten çoğu kapısız ya da itmeli kapılı oluyo. ayağımla açarım kapıyı. bütün işlem boyunca dokunduğum tek yer penisim ve inanın bana penisim o musluklardan daha steril. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 PATA said: dirseğinle kapa elini yıkadıktan sonra? aynen.. eylemi yaparkene otomatiğe bağlar ve farketmezdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 teorik konusuyoruz zaten yaf tuvalet alışkanlığını refleks haline getirmemiş insan yoktur zaten :ehem rezil olduk toparlamaya çalış smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 su kadar sabun, sabun kadar suyla yıkardım elimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar