Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bi suredir arac almaya niyetli bi arkadasim piyasadaki indirimleri de firsat bilip sonunda arac almaya karar vermis. Genel olarak dizel odakli arastirmalar sonucu astra ve focus a hayli yatkin. Leon a hasta ama dizel secenekler 1.9l ye dayandigi icin alternatif degil. Bana sorarken ki kriterleri arac yakisikli olsun, genis olsun, fiyati donanima gore ucmasin birde daha sonra babaya devredilecegi icin satilmayacagi ongorulerek dayanikli olsundu. Cok performansli kullanayip deli gibi aksin caddelerde hevesi olmadigi icin illaki bi "driver's car" hissiyati sart degil, ziyadesiyle konfor daha oncelikli gibi. Benim tum kriterlerde birinci itirazim dizeldeki isrardi. Zaten okulda lojman konseptli bi hayat gecirdigi icin gunluk yolun -oda olursa- 5km yi gececegini zannetmiyorum. Bunun disinda ayda bir uzun yol diye abartip haftasonlarinada 200km koysak dahi bana dizel mantikli gelmedi. onun disinda daha kendiside kararsiz oldugu icin secimde agirligimi koymayi henuz cok gerekli gormedim, zira burdaki arkadaslarinda asagi yukari benzer onerilerle gelip beyin yikama seansimda kolaylik yaratacagini tahmin ediyorum. =D Mesela neden astra degil , neden focus degil diye girip benzinlinin neden mantikli oldugu gibi konulardan dem vurursaniz sevinirim. =P Birde butceden henuz bahsetmemisim, 30bin lira pesin, gerisi cok ucmamak kaydiyla(3?-4? belki 5?) kredili olarak biseyler dusunuluyor. Ben zaten pazarlik payi genis olan bi piyasanin bu donemde daha da uygun sartlar saglayabilecegini dusunuyorum, falanca 39bin lik golf u 34 e lafladi gibi ornekleriniz varsa onlarda makbule gecer. Bunun disinda benim dusuncem son cumleden anlasilacagi gibi butceyi biraz assada 1.4tsi golf, birde her ne kadar matama her firsatta esek-katir-takoz desede corolla/auris ikilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 golf 1.4tsi güzel bir tercih.. bence bunun üzerine odaklansanız ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bu saydıgın araçlar b sinifi olmuyor mu? c sütunu ile karıştırıyor olmayasın sınıf olayını.. yoksa ben mi yanlış biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 b sinifi diyince polo, corsa, ibiza, fiesta dusunuyorsak ikimizde evet b sinifi arac istemiyor. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yeni golfun sifiri 36 milyar mi ne, ona gore bir onceki golf alacaksa 30 milyardan fazla para vermesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 astra classic ? parasının yarısı cebinde kalır hem. şaka bi yana volvo C30 derim dizeldeki yakıt tüketimleri de şehir içine fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 35 milyardan ucuza volvo c30 bulursa alsin tabi, sekli semali de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ha evet bi de o var =/ anahtar teslimi 25000 euro civarında 1,6D prime edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hiç birşeyi almasın, şubatı beklesin... Çoğu marka ekstradan bir indirim daha planlıyor. Onu geçtim, şubata piyasalarda neler olacak ona göre de epey düşer fiyatlar... daha kriz reel sektörü tam anlamıyla vurmadı, şu 3 ayın krizinin acısı 2009 da çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bende corolla var hb astradan sonra almıştım. astraya 30 basar hem yakıt performansı hemde çekişi daha kuvvetli. astra 6 vites acip dandikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ne c30, ne 147 q2 45k ytl yi asan fiyatlarla butce menzilinde degil. Yazmistim ama sanirim gozden kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Type-R ama sıfır olmayacak tabi temizinden güzel bir şey bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar