tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 selamlar pati arkadaşlar.. palit 8600 gt bi ekran kartı var sistemimde. bu kartın fan hızını ayarlamak için hangi programı kullanmam gerekli? "hafif" gürültülü ve ben boştayken bunu yavaşlatmak istiyorum. speedfan ekran kartı fanımı görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 rivatunerla dene bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 speedfan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 capul said: speedfan tunch said: speedfan ekran kartı fanımı görmüyor. Riva Turner 2 tavsiye ederim, fazla kurcalama bi tane hibe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hibe değil de telef etmişsindir büyük bir ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 heba da olabilir o(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar