Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Arkadaşlar ben Axe Bite Pass server ındaydım ve low pop. dan gına geldi...Ex Parte guild indeydim onlarda karak eight peaks e gectiler komple ve Destruction oldular.Ben Dest. oynamak istemiyorum ve "Eltharion" sunucunda Order oynamayı dusunuyorum. Burada oynayan varsa lütfen msj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dest oynamak istemeyenleri karak eight peaks deki exile guildine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 onuda cok dusundum...Ama Eltharion cok guzel inanlmaz kalabalık orasıda artı ORVR olması benim icin daha sevindirici...Eger bir Türk guild i bulabilirsem kalacagım cunku benim icin makara muhabbet Türk guildinde olmak herseyin basında sonucta oyun oynuyoruz...Eger bulamazsam banada aranızda yer acarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GameOver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Arkadaşlar Eltharion serverinde order türk guildimiz bulunmakta Web sitemiz :Game Over Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 eltharion güzel server rvr için.orvr konusunda baya aktif.4 saatin üzerinde orvrler oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Eltharion güzeldir , ben de ordayım order olarak. Diğer arkadaşların dediği gibi orvr çok yoğun olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 uzulerek soluyorumki dest olarak baya eziyoruz :) su anda brotherhood of the steel deym (guild r21) gelmek istersenz araci olabilirim (min. r20 aliyorlar su an) ancak saglam bir turk guildi warsa dest. tarafindada ben gelirim. tripkronikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar