Nomak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Merhaba beyler kafama takılan bir kaç soru varda şimdi bu HDMI (HDMI-CEC) çıkışlı laptoplara playstation 3 xbox gibi konsoları bağlıya biliyormuyuz, evet ise deneyen varsa herhangi bir eksiklik oluyor mu ? Kafamda Qosmio X305 sipariş etmek varda , haraketli iş yaşantıma uyucak birşeyler arıyorum...(Sevgi... saygı..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 cevap veriyorum e secenegi. e)Hayir. 'Hdmi in' olmasi lazim -ki oyle bir lap top da yok- baglaman icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Hmmm hmmm peki fuarda Qosmio X305 tanıtırken adamlar concol bağlamışlardı alete yoksa tvden out laptopamı bağlamışlar tam çözemedim ondan sordum hmm hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 tv kartiyla yapabilirsin o i$i ama delay olur 1sec falan o yuzden oyun oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar