mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yarın sabah ehliyet işlemleri için beşiktaş trafiğe ve beşiktaş vergi dairesine gidicem ama netten bakmama rağmen sadece beşiktaş vergi dairesi adresini bulabildim. şimdi ben leventte oturuorm. buralara en kolay nası gidebilirm tarif edebilcek warmı acaba? beşiktaş vergi dairesi adresi :Mevlüt Pehlivan Caddesi Şenol Sokak No:50 Gayrettepe İstanbul çabuk cevaplansın diede garbaja açtım. şimdiden saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ali sami yen stadyumunun hemen altında kalıyor beşiktaş vergi dairesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hmm hatırladım sanırım hatta buyuk vergi mukellefleri dairesi falan gibi bi yerde wardı oralarda. oke saol. şimdi kaldı trafik şube. orası nerede ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yanına bol bol para al.vermeden işler bitmiyo 20 ona 10 şuna derken işlerini halledene kadar 100ytl parayı sırf havadan veriyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 :D biliorm ya hazırlıklıyım onun için. ama tabi once gidiceğim yeri ogrenmem lazım. hala trafik şube mud. bulamadm. bilen warsa yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar