Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

My Girl And I ( Parang-juuibo )


throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar



Crying Out For Love, In Center of the World filmine kaynak teşkil eden romanın filmle yaklaşık 1 yıl sonra yapılan adaptasyonu. Konuyu yazmayacağım, orjinal filmi izleyin şeklinde yol veriyorum. Soo-eun'un ( Hye-kyo Song ) orjinal filmdeki Aki'nin, Soo-ho'nun ( Tae-hyun Cha ) ise orjinal filmdeki Sakutaro'nun yerinde olduğunu bilmeniz yeterli.

Elbette orjinal filmin doğrudan bir kopyası değil. Öncelikle olaylar baştan sona değin yakın günümüze taşınmış ve orjinal filmindeki kesik kesik ama ilginç tadda 80ler hedesi çıkartılmış oluyor. Ama bu sayede okul zamanları ile ilgili anlar daha uzun ve süreklilik arzeder hale getirilmiş (Japon yorumumda Aki'nin Juliet rolüne seçildiğini duyup sonra bir haftalık bir timeskiple olay atlanıyordu mesela, burada ise Romeo ve Juliet sahnelenirken bizim esas oğlanın içi parçalanarak sahneyi izlemesini görebiliyoruz)

Filmi Hye-kyo Song'un yüzü hürmetine de izlemek mümkün ama ben Japon yorumunu ve dolayısıyla Masami Nagasawa'yı daha çok tutmuştum. Romantik, saf ve naif filmlerden hoşlanıyorsanız öneririm. Yaşınız 30lara yaklaşıyorsa film apayrı anlamlar ifade edecektir size. (evet, yaşlanıyoruz netekim)

IMDB
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...