pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 selam arkadaşlar benim burayla tanışmamın tek nedeni themetallica'dır.çünkü bizim kafeye hep geliyor ve burayı çok met ediyor.sürekli lan paticik süfer,ben böyle forum görmedim falan diyor :D.bende bakayım nasıl biyermiş dedim ve benimde hoşuma gitti.bende şu anda kafeden yazıyorum :)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hadi bakalım, hoşgelmişsin, yalnız ööle forumun orasını burasını kemirmek yok acıkınca haa ona göre pacman bey :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 *!kemirmeye başlar....* :D[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hosgeldın gel gel tamde cay ıcıyordum alırmısın ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 büyük bir zevkle :)! yanlız meyva çayı olmasın, sevmemde :-P.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ok *cayı doldurur ve uzatır*[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eline sağlık valla iyi geldi ;-). *!hüüp diye içer.*[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 afıyet olsun kocum benım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 meraba pacman.. paticik forumlarına ve aramıza hoş geldin.. iyi seyirler.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ;-)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 welcome to hell[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.