pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 selam arkadaşlar benim burayla tanışmamın tek nedeni themetallica'dır.çünkü bizim kafeye hep geliyor ve burayı çok met ediyor.sürekli lan paticik süfer,ben böyle forum görmedim falan diyor :D.bende bakayım nasıl biyermiş dedim ve benimde hoşuma gitti.bende şu anda kafeden yazıyorum :)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go Alıntıla
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hadi bakalım, hoşgelmişsin, yalnız ööle forumun orasını burasını kemirmek yok acıkınca haa ona göre pacman bey :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Alıntıla
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 *!kemirmeye başlar....* :D[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hosgeldın gel gel tamde cay ıcıyordum alırmısın ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 büyük bir zevkle :)! yanlız meyva çayı olmasın, sevmemde :-P.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ok *cayı doldurur ve uzatır*[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eline sağlık valla iyi geldi ;-). *!hüüp diye içer.*[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 afıyet olsun kocum benım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 meraba pacman.. paticik forumlarına ve aramıza hoş geldin.. iyi seyirler.. Alıntıla
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ;-)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Alıntıla
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 welcome to hell[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.