Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 1,6 kon?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Gramı 100 dolar nedir hocam gramını 20 ytl ye alan var... hayır kullanmıyorum kaynak: taksici muhabbeti ama bu işi yapan arkadaşlarım zaten falan anlatıyodu bişiler yalandır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 SodomVsGomore said: Gramı 100 dolar nedir hocam gramını 20 ytl ye alan var... hayır kullanmıyorum kaynak: taksici muhabbeti ama bu işi yapan arkadaşlarım zaten falan anlatıyodu bişiler yalandır muhtemelen dostum kokain dıyoruz diş macunu demedık. 20ytl fılan olsaydı adam oturup denızaltı yapmazdı. (berberde konusurlarken duydum dıyımde basım arımasın) Gayette guzel sonardan fılan balınaya benzer bu aletler bence. Nemo'yada sevgıler saygılar buyuk adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kaptan Nemo lakaplı Kolombiyalı Enrique Portocarrero, Jules Verne'nin bilimkurgu karakterlerine benziyor. Kaptan Nemo ırk olarak hint kökenliydi ama bu adam resmen UZAYLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 adam evinde deniz alti yapmis lan oha :) sanirim sonardaki goruntusu baliga benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 emege saygi yok lan kimsede, salsinlar adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bir seferde 1.5 tondan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bunu ypan adam balıkçı ve ben makine müh. bitiriyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar