SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yönetmenliğini My sassy girlden tanıyacağımız Jae-young Kwak'ın yaptığı başrolünde A Moment to Remember'dan hatırlayacağımız Ye-jin Son'ın oynadığı romantizmin doruklarına ulaşan senaryosu çok çok iyi yazılmış bir film. http://img.movist.com/data/imgroot/x00/00/71/18_p2.jpg imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 vizyon. hazır ol. the day has come. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tamam da konu, yorumunuz filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bugün açılmış 10 civarı bu tür başlık var, bunlarda eksi ise eksisi nedir, artı ise artısı nelerdir, kimlere tavsiye edilir filan, tek link atıp konu açmaktan daha yararlı olurdu diye düşündüm. ters bir niyetim yok sadece bir uzakdoğu filmi sever olarak görüş bildirmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 romantizmin doruklarına ulaşan senaryosu çok çok iyi yazılmış bir film. yazmışım dimi benim yorumum bu demekki. uzun uzun yazmak istemediğim için kısa geçiyorum. ha konu uzar başkası da izlemiştir sorusu vardır sevdiği yeri örnek verir birşey olur yazarız tartışırız. birde konularına direk girmek istemiyorum filmin tadını ruhunu kaçırmak istemiyorum..ben şahsen filmleri izlemeden önce yorumlara bakmamaya çalışırım yoksa aklımda başkalarının söyledikleri falan kalıyor tadı tuzu kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar