Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kestane Soyma


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya kestanenin üstündeki o kabuğu çıkarmanın kolay yolunu blionz mu çkartıorm tam olarak çıkmıyo tüylü tüylü kalıyo sinir oluorm azımda tüyler biri bunun püf noktasını söylesin
Mesaj tarihi:
hayır yanlış biliyosun kestaneyi soymadan önce
italyan usulü ançuez sosunda 15 dakika bekleticeksin daha sonra
dalından taze kopmuş portakal kabuklarıyla biraz pişirdikten sonra
çikolata ile eritilmiş tereyağında kızartıcan üzerine başamel sosu döküp
fırına vericen 20 dakka boyunca 90 derecede kalıcak daha sonra fırından çıkartıp
güveç kap içinde tandır fırınında beklicek yaklaşık 45 dakika
ardından hindistan cevizi yağıyla yuğurduktan sonra bi çorba kaşığı
dut pekmezinde 1 saat bekleticen kabuğu iyice hazır olduğunda
nar ekşisi ile birlikte buzlukta 3 saat beklicek
Mesaj tarihi:
necmi said:
hayır yanlış biliyosun kestaneyi soymadan önce
italyan usulü ançuez sosunda 15 dakika bekleticeksin daha sonra
dalından taze kopmuş portakal kabuklarıyla biraz pişirdikten sonra
çikolata ile eritilmiş tereyağında kızartıcan üzerine başamel sosu döküp
fırına vericen 20 dakka boyunca 90 derecede kalıcak daha sonra fırından çıkartıp
güveç kap içinde tandır fırınında beklicek yaklaşık 45 dakika
ardından hindistan cevizi yağıyla yuğurduktan sonra bi çorba kaşığı
dut pekmezinde 1 saat bekleticen kabuğu iyice hazır olduğunda
nar ekşisi ile birlikte buzlukta 3 saat beklicek


Alt tarafı kestane yicektm :( :( :(

Bu arada koptm :D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
forgiver said:
sadece kabuğu8nu kescen
yenilen kısmına değmesin bıçak
güzel pişerse, kestane de iyiyse uğraştığına değiyor




Dün gece yaptık, yedik. Oh mis gibi.
×
×
  • Yeni Oluştur...