Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ya kestanenin üstündeki o kabuğu çıkarmanın kolay yolunu blionz mu çkartıorm tam olarak çıkmıyo tüylü tüylü kalıyo sinir oluorm azımda tüyler biri bunun püf noktasını söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 iyicene pişircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kestaneyi kerttikten sonra pişirmeden önce 15-20 dakika falan şekerli suda bekleteceksin. Pişirdikten sonra misler gibi soyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hmm umarım işe yarar bi sonrakinde öyle yapıcam ya sinir oldum saolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hayır yanlış biliyosun kestaneyi soymadan önce italyan usulü ançuez sosunda 15 dakika bekleticeksin daha sonra dalından taze kopmuş portakal kabuklarıyla biraz pişirdikten sonra çikolata ile eritilmiş tereyağında kızartıcan üzerine başamel sosu döküp fırına vericen 20 dakka boyunca 90 derecede kalıcak daha sonra fırından çıkartıp güveç kap içinde tandır fırınında beklicek yaklaşık 45 dakika ardından hindistan cevizi yağıyla yuğurduktan sonra bi çorba kaşığı dut pekmezinde 1 saat bekleticen kabuğu iyice hazır olduğunda nar ekşisi ile birlikte buzlukta 3 saat beklicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 necmi said: hayır yanlış biliyosun kestaneyi soymadan önce italyan usulü ançuez sosunda 15 dakika bekleticeksin daha sonra dalından taze kopmuş portakal kabuklarıyla biraz pişirdikten sonra çikolata ile eritilmiş tereyağında kızartıcan üzerine başamel sosu döküp fırına vericen 20 dakka boyunca 90 derecede kalıcak daha sonra fırından çıkartıp güveç kap içinde tandır fırınında beklicek yaklaşık 45 dakika ardından hindistan cevizi yağıyla yuğurduktan sonra bi çorba kaşığı dut pekmezinde 1 saat bekleticen kabuğu iyice hazır olduğunda nar ekşisi ile birlikte buzlukta 3 saat beklicek Alt tarafı kestane yicektm :( :( :( Bu arada koptm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sadece kabuğu8nu kescen yenilen kısmına değmesin bıçak güzel pişerse, kestane de iyiyse uğraştığına değiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 forgiver said: sadece kabuğu8nu kescen yenilen kısmına değmesin bıçak güzel pişerse, kestane de iyiyse uğraştığına değiyor Dün gece yaptık, yedik. Oh mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar