SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 2008 kore oscarlarına en iyi film dalında aday olup 1.liği Chaser'a kaptıran filmdir. Bana kalsa kesinlikle bu kazanmalıydı ödülü.. Konusu hakkında bilgivermek yerine filmin türünün Aksiyon / Drama olduğunu belirtiyorum.AsianDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 fiyuuu. şindi bitti film. mis gibi. kore+japon filmleri için holivudu yakarım. birşeyler yazasım varda yazmayayım seyredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ben nereden bulupta izleyeceğim, onun içinde bişiler desenize! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 www.warez-bb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar