calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 selamlar. yarına yetiştireceğim bir çevirim var ve de babylon nete girdiğimden beri saçmalıyor. hiçbir sözlüğün altında anlam yazmıyor (hani kapalı oluyor ya bazen üstüne tıklayıp açıyoruz öyle işte) tıklayınca da nete bağlanmaya çalışıyor (ki netim de yok şu anda). nasıl düzeltebilirim. Acil pls, 5 dakikaya kadar çıkmam gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bilgim olsaydı yardım edebilseydim de, mtu işini görmüyor mu ? soriim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi mtu hem çok kıt hem de kelimenin üstüne gelip CTRL+sağ click olayı babylon u bu kadar önemli yapan. yoksa fast dict. var o baya güzel. ama işte zaman kısıtlı. müşteriyle bi iletişim problemi oldu baya sağlam bi çeviri var. bütün gece çeviricem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 çıkıyorum. gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar