Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatan Bilgisayar mı?..

aente

Öne çıkan mesajlar

Şimdi monitör siparişi vericem bimeks'de %10 indirimli kampanya vardı lakin ellerinde kalan son 2 monitörde ölü pixel varmış, boynumu büktüm çıktım.

ürünü vatan bilgisayar'dan getirtcem sanırım ama özensiz müşteri servisleri ile ilgili şeyler duymuştum, tereddütlerdeyim. ankarada nova bilgisayar var(eskişehir'e getirticem çünkü ürünü) ucuz olan ama işte tam bilemedim güvenilir mi..

ölü pixelli alet kaktırmayacak ya da kutuyu açtıgımda öyle bir şey varsa geri alma ihtimali olan bir yer var mı?

2-3 ay önce vatandan ekran kartı aldım bir sorun olmadı ama bu daha hassas bir alet tereddütteyim HELP Mİ!
Sosyal ağlarda paylaş

olu pıxel garantısı varsa degıstırırler bazı marka ve modellerde bu olu pıxel garantısı 3 olur bazılarında 5 olur bazılarında 0 olur

yanı aldıgın monıtorde 2 tane olu pıxel var fakat monıtorun garantısı 3 olu pıxel ve fazlası ıcındır degıstırmezler monıtorunu sıstem bu sekılde calısır

tavsıye olarak inventus ve mavi bilgisayarı onerebılırım
Sosyal ağlarda paylaş

Nova bilgisayar guvenilir bi yerdir, alisveris yapmadan once telefon et, monitoru almayi dusunuyorum olu piksel olup olmadigini teyit edip yollarmisiniiz dersen ilgilenir diye dusunuyorum. Daha once alisveris yapmis, muhabbet etmisligim vardir. Ilgilenirler bu tip seylerde.

Birde 1 tane 2 tane olu piksel olmasi panelin kotu oldugu veya kalitesiz oldugu manasina gelmez, piksel boyutlari ztn cok kuculdugu icin yeri ekranin ortasinda veya luzumsuz odaklardan birinde degilse guzel fiyat icin 1 tane fln kabullenilebilir bisey bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...