Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Filmi izlemeyi simdi bitirdim , aradım ama konu acılmamıs bu film hakkında. Su anda ki etkisinden mi bilmiyorum ama açmak istedim. Gerçekten oyunculuk olarak adamlar hakkını vermişler filmin basit bir savaş sonrası asker bunalımı gibi gözüksede içinde barındırdıgı öğeler insanı etkileyecek cinsten. İzlenmeye değer bir film olarak düşünüyorum.edit.typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 über bi filmdir digiturk sağolsun izlemiştim zamanında. konuya takılmayın evet, içeriğini çok güzel göstermiş herifler. eva longoria (td) hate that woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 geçen sene seyretmiştim christian bale filmlerini bitirirken. başarılı film. bir kere senaryo kasmıyor. sokak olayını güzel anlatan filmlerden biri. bide christian bale oyunculuğu seyretmek keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 digiturk 302309230920392032 milyon kere verdi hala da vermeye devam ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar