Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5107 Nedense gözümden kaçmış bu film. İzleyen var mı bunu ? Pek güzel diyor yorumlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Kesinlikle izlenmesi gereken harika bir Hayao Miyazaki yapımı,bu seneki filmekiminde izlemiştim,Beyoğlu Emek sinemasının atmosferinde daha da güzellişti.Konusu,anlatım şekli,çizimleri(bilgisayar teknolojisine inat el ile çizilip renklendirilmiş),izleyin izletin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 en son ki film festivalinde izlemiştim gayet eğlenceli ve güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 beni baymıştı biraz ama güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar