Taina Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Merhabalar, Fly Tv Kartı Almıshtım vede Cable Taktım, Ama Bir turlu Guzel ve Net Goruntuyu Bulamadım Sadece İcerisinden Cıkan Driver vardı Baska Bir Seye Gerek VArmı. Birde Kutusu Uzerinde Windows-Xp Amblemi var Bu Xp de İyi Calısır Anlamınamı gElir Eger Geliorsa da 98 Driver i İcin Adres Verebilirmisiiniz?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sanırım aradığın driver bu.http://drivers.softpedia.com/public/download/1/1-137.shtml Görüntünün netliğine gelince, kablonun ucuyla ilgili birşey olması lazım. Anten dönüştürücüyü sök, yeni bir uç aç (maket bıçağı gibi birşeyle) daha sonra anten dönüştürücüyü tekrar tak. Bakır telin düz olmasına dikkat et. Bu yolla daha iyi bir görüntü alabilirsin sanırım. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 fly tv den daha çoğunu bekleme bence[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar