Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 CD RWlere NERO ile karışık şeyler (mp3, mpeg, exe,vb..) yazıyorum, yazma işlemi ardından CD'yi tekrar takıyorum PC'ye acayip bir okuma sesi çıkıyor (Ferrari Enzo motoru sanki), bu ses PC'yi kapayana kadar geçmiyor. Tabii CD'yi de göremiyorum. Normal CD-Rlerde de böyle oluyordu, birçok şey yazarken ziplemeyi denedim oldu fakat CD RWlere yazarken olmuyor, bir yardım ederseniz sevindirik olurum sanırım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 karbüratör e pislik girmiş olabilir :) şaka bir yana anlaşılabilir yada mantıklı değil, ucundan yutmuş bence hapı seninki .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 İlginç olan her hangi bir CD'yi sorunsuzca kopayalayabilmem; ancak PC'den çeşitli materyalleri kopyalamaya çalışınca böyle oluyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar