Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 Aralık - 1.1 Patchi geliyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece hayatımın lagını yaşadım. Ostland - Troll country RvR, kaleyi turlarken iki kişi önümü kesti, e tabii 2v1 topuk direk. Neyse kurtuldum diye seviniyorum çünkü warcampe gelmişim, derken oyun resmen geri sardı(!!) sct çıldırdı. Bir baktım kalenin orada iki seksen yatmışım: respawn. ttnet beni Avrupa'ya rezil ediyorsun :(
Mesaj tarihi:
hmm ttnetten oldugunu sanmıyorum yaw olsa hepimizde olurdu. 1.1 den sora bend ed easırı lag vardı ama ondan bi sonraki patch ile düzeldi.

ha belki sizin bölgede bi problem olabilir:/

enteresan bi durum. 1.1 den sora bi kaç kişide asırı lag vardı şimdi onlarda yok o zaman olmayanlarda sanırım şimdi basgösterdi.
Mesaj tarihi:
sardius said:
hmm ttnetten oldugunu sanmıyorum yaw olsa hepimizde olurdu. 1.1 den sora bend ed easırı lag vardı ama ondan bi sonraki patch ile düzeldi.

ha belki sizin bölgede bi problem olabilir:/

enteresan bi durum. 1.1 den sora bi kaç kişide asırı lag vardı şimdi onlarda yok o zaman olmayanlarda sanırım şimdi basgösterdi.

bir yerden yapıp diğer yerden batırıorlar :D bir önceki patchla lag'malak oldum dünki patch ile gram lag yok
Mesaj tarihi:
Arkadaslar oyunda sorun yok TTnet le baglananlardada sorun yok Smile adsl yi kullananlar sadece lag problemi yasiyor. biz aksamlari Left 4 Dead oynuyoruz onda bile lag oluyor.
  • Yeni Oluştur...