arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dün gece hayatımın lagını yaşadım. Ostland - Troll country RvR, kaleyi turlarken iki kişi önümü kesti, e tabii 2v1 topuk direk. Neyse kurtuldum diye seviniyorum çünkü warcampe gelmişim, derken oyun resmen geri sardı(!!) sct çıldırdı. Bir baktım kalenin orada iki seksen yatmışım: respawn. ttnet beni Avrupa'ya rezil ediyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hmm ttnetten oldugunu sanmıyorum yaw olsa hepimizde olurdu. 1.1 den sora bend ed easırı lag vardı ama ondan bi sonraki patch ile düzeldi. ha belki sizin bölgede bi problem olabilir:/ enteresan bi durum. 1.1 den sora bi kaç kişide asırı lag vardı şimdi onlarda yok o zaman olmayanlarda sanırım şimdi basgösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bende lag olmuyor.sürekli rvr massive battle meydanlarında fireball gönderiyorum.takılma hiç yaşamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sardius said: hmm ttnetten oldugunu sanmıyorum yaw olsa hepimizde olurdu. 1.1 den sora bend ed easırı lag vardı ama ondan bi sonraki patch ile düzeldi. ha belki sizin bölgede bi problem olabilir:/ enteresan bi durum. 1.1 den sora bi kaç kişide asırı lag vardı şimdi onlarda yok o zaman olmayanlarda sanırım şimdi basgösterdi. bir yerden yapıp diğer yerden batırıorlar :D bir önceki patchla lag'malak oldum dünki patch ile gram lag yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bendede 1.1 den sonra hic lag yoktu ama ondan sonraki patch den sonra özellikle seneryolarda acayip bir lag olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Arkadaslar oyunda sorun yok TTnet le baglananlardada sorun yok Smile adsl yi kullananlar sadece lag problemi yasiyor. biz aksamlari Left 4 Dead oynuyoruz onda bile lag oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 iyide smile farklı bir alt yapı kullanmıyor ki ttnetin hizmetini kendi adı iel satıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Smile batsın. Bitmedi bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeToo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Evet garip ama sadece smile kullananlarda lag oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 artık smıle dada yok lag.bitti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Kralımız çok yaşa ! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 nasıl bitti bugün bit çok tr dışı site ve oyun açılmıyor :) sizde de aynı mı şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 vall ben taaaa ağrıdan rahat baglanıyom,hem oyuna hemde nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 o anlıktı şimdi süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar