SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Şimdii, lancelion denyosundan aldım pardusu, denemek geldi içimden, partition programıyla d yi 20 gblık bi parçaya şaaptım, onun için neyse taktım cdyi başlattım pcyi boot falan, ilk ekran geldi pardus hyena hyena hedesi var ilk seçenekte ikincisi hdd den işletim sistemi açıyo direk, 3. de test ediyo makinayı galiba herneyse 1. seçiyorum (kurulum olmalı herhalde başka alternatif yok) linux çekirdeği yükleniyor gibisinden birşey söylüyor, doluyor o, siyah ekran çıkıyor hiçbirşey yok, bekledi 15 dk kadar değişmedi o ekran, restart attım falan, netten araştırdım da öneriler işe yaramıyor nedir bu bilen var mı? edik : ekran kartım ati 9550 silent ram 2gb ddr2 falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hay allah yok mu çözümü lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sorunun pardus'a ozel... kendi forumlarindan yanit bulmayi denesen? hazir turkce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 siyah ekransa hdden ayirdigin hdd nfts flnmiydi etc2 mi ne ayiriyorsun linux için çünkü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Şu anda pardustan yazıyorum sorun ekran moduyla ilgili, seçeneklerin hepsini güvenli moda aldım aktı yükleme çok süper bişi gibi geldi lan bana pardus daha rahat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar