Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kasabian hakkında bilginiz yorumlarınız nelerdir ben bi şarkılarını gördüm çok hoştu..başka albümleri de var mı? saolun..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ingiliz grup reason is treason diye bi şarkılarını hatırlıyorum hayal meyal fena deil...
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eheh yaza yaza feiticiera yazmış keşke arayıp sorsaydım :D neese bi kaç gündür mtv2de denk gelio hoşuma gitti bi albümlerini alayım ozaman çok yoru gelmedi deneme yanılma yapıcas..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya tomb raider filminin soundtrackinde wardı bu grup sanki..neyse arayıp sor bi ara harbiden muhabbet edelim azcık...[signature][hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Paylaş https://forum.paticik.com/topic/374786-kasabian/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Kasabian × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar