Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Youtube'a falan girebiliyorum, ayarlarım vs tamam. Gel gelelim, Flash Player'ım meme yapmış nedense. Daha yeni Flash Player'a update geldi, yükledim, böyle oldu. Artık herhangi bir Youtube videosunu açtığımda bütün sayfa image'larla vs. açılıyor, sadece video player açılmıyor ve sayfanın altında "Done." yazıyor. Nasıl aşabilirim bu problemi? Flash player'ı 10 kez yükleyip sildim, düzelmedi. Hatta sonra sildim, registry cleanup yaptım, tekrar yükledim, yine düzelmedi. Halp plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 diger sitelerde ne oluyor peki? sabah, milliyet gibi gazetelerin sitelerinde genelde flash reklamlar olur, onlar calisiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Reklamlar falan filan çalışıyor. Bununla beraber, ktunnel, vtunnel gibi siteler üstünden videolar açarsam onlar da çalışmıyor. Yani genel video olayında bir sorun var gibi. Hatta ktunnel, vtunnel gibi sitelerden video açarsam hem video player açılmıyor hem de video playerın olacağı yerde Flash Player'ınız meme yapmış gibisinden mesaj da yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 flv mi neydi o flash video player, onda sorun var demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Flash Player değil mi bu flv? Nereden nasıl düzelteceğim bunu? Kusra bakmayın size de 30 tane soru sordum da, beceremiyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 browser nedir? flash playeri silip, tekrar yukledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Browser firefox 3.0.4, flash player'ı 10 kere falan silip yükledim, az önce dediğim gibi hatta registry clean up bile yaptım belki doğru düzgün silinmiyor yüklenmiyor diye. Installation dosyasını da silip tekrar tekrar internetten yükledim, olmuyor bir türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Geliyorum birazdan, yardımcı olabilen çıkarsa o vakitte şimdiden çok teşekkürler ya, mal gibi kaldım resmen videosuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 internet explorer ile denedin mi misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Denedim ya, internet explorer kullanınca da aynı durum mevcut, olmuyor olmuyor aaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 C:WINDOWSDownloaded Program Files adresindeki gereksiz eklentileri yok etmeye çalış. Pek işe yarayacağını zannetmiyorum ama tam çaresiz kalmışsın ben de önereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar