Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet baslikta anlasildigi uzere gunubirlik kiralamak uzere bisiklet veren bi yer ariyorum, 2342 vitesli mantınbayk falan aramıyorum, öle sevgili insanıyla dolasmalık 2 tane averaj bisiklet lazım yarımlarınız replenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 adalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 adalardan başka bi yerde olabileceğini de sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet benim bildigim kadarıylada adalar dışında yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evet adalardaki yerleri buldum ben de, bitane de kadikoyde iddalı bi yer varmıs, diziler filmler icin eski bisiklet kiralıyoruz falan diyen, oraya da bi sorucam tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ya belki kızıltoprakta olabilir . bilmiyorum ama bi ihtimal sorabilirsin oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar