Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ya şimdi dört tane dosya var bilgisayarda bunları itunesa atmaya çalışıyorum ama atamıyorum aynı şekilde winamp ve windows media playerdada çalamıyorum sadece bs playerda çalabiliyorum ve türleride bs player file diye gözüküyor. bunları itunesa atabilmek için ne yapmam lazım türlerini falan mı değiştirmem gerekiyor nasıl yapıcam onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 dosya uzantıları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 işte dosya türü bsplayer file dio böle bişi görmedm bnde daha önce :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 araçlar-->klasör seçenekleri-->görünüm--->bilinen tüm dosya uzantılarını gizle'nin tikini kaldır, mutlaka bir uzantısı vardır o şekilde görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 dediğini yaptım ama hala aynı şekilde bs player file yazıyor türünde :S wma wav converterlar indirdim mp3 e çeviren ama dosyaları göstermiyor yani bu ikiside değil ne olabilir bunların türleri o zmaan ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 o şekilde diretiyorsa sende elinle uzantısını değiştir. ".mp3" yap bide öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bsplayerı silip baktım flac diyor. flac to mp3 converter lazım galiba bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 flac se basit bir converterla halledersin bir kaç örnek program: http://www.download.com/1770-20_4-0.html?query=flac+converter&tag=srch&searchtype=downloads&filterName=platform%3DWindows&filter=platform%3DWindows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar