Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bi rp serverında vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o da olur =) sevgiliyle birlikte oynayacağım pvp serverda oynamayayım bu sefer dedim hem hiç ally oynamamıştım değişik bir tecrübe peşindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 turk dedigin, carebear serverinda oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahah pvpde de oynadık 3yıl hardcore mardcore da oynadım adımı duyurdum doydum şimdi 2 tur pvede oynayınca niye kötü oluyoruz :) az rahat edelim questleri okuyup geze geze oynayalım dedik. alliance'a da kıldım yıllarca hiç elimi sürmedim ama horde questlerine ve zonelarına da doydum açıkcası bi trollemeyin de düzgün cevap alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3667602#msg-3667603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gördüm onu akila nub değilim abi kaç yıldır üyeyim en ufak sabıkam mallığım da yok kurallar açısından yine de teşekkürler.. o listeye adını yazmamasına rağmen varolanlar olabilir diye sordum çünkü vardı baya insan diye hatırlıyorum mesela bitane horde rppvpde oynayan pati grubu vardı biara.. o listede aradığım şeyler olmadığı için topik açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar