Sawer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 eski ipod 8gblık mp3 playerim çalındığı için yeni birşey arıyorum. İstediklerim: En önemli şey ses kalitesi,videodur bilmemnedir hiç önemli değil sadece müzik dinlicem. 8gb veya daha büyük birşey olması Uzun süre şarjının gitmesi Fiyat olarakda çok ucuk olmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://tr.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=17810&listby= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 madem ses kalitesi sansa fuze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 iriver spinn. Kullanıyorum, müthiş bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 trekstor vibe alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sanırım vibez demek ıstedın.cunku vibe kulaklık modelı.vıbezler efsanedır.onun uzerıne ses kalıte olarak daha ıyısı gelmedı.ama yapılan testlerde su an sansa fuze ya da clip ona en yakın mp3 calar ses kalıtesı bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 vibez demek istedim.Aldımda gerçekten çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nerden aldıgını dorabılırmıyım ? sanırım 2. el aldın.cunku artık pıyasada zor bulunuyor.ve sorunlu bır alettır vıbezler.tekerlegı delı eder adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar