Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 http://www.ticketturk.com/default.aspx?_aType=event&_eId=215&_catId=3 Bu irlandalılar da bir başka oluyor... İlgililerinin kaçırmaması gereken bir organizasyon olduğu kanaatine kapıldım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 guzel gibi gorunuyor. hem de okuluma geliyorlar. giderim heralde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bunlar muhteşem..bende dvdleri vardı..harika ötesi bu..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 river dance, lord of the dance - michael flatley... ne zamandır açacaktım bununla ilgili bi topik, üşeniodum, gerçekten inanılmaz. makinem onun gösterileriyle dolu. hele bi The Battle show var inanılmaz. hastasıyım, bence mutlaka bulun ve indirin bi yerlerden.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dojorel aynı okuldayız galiba :) bilet fiyatları nekadarmış bulamadım sitede[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bilet fiyatları belli olmuş: 50 000 000 TL 40 000 000 TL 35 000 000 TL 25 000 000 TL Kaçmaması gerekiyor. Aşırı pahalı olduğunu da düşünmüyorum böyle bir gösteri için. Ne fiyatlar oluyor zaman zaman...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar